Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.35 secunde)
Imediat ce s-a vazut cu un nou mandat la Primarie, Dumitru Nicolae si-a propus sa revolutioneze activitatea din institutia pe care a condus-o in ultiimii opt ani de zile, motiv pentru care spune ca va taia in carne vie.
Constantin Telegan, cel care in urma congresului Partidului National Taranist Crestin Democrat, de la finalul lunii august, este presedintele filialei galatene a PNTCD, a tinut ieri o conferinta de presa in care a incercat sa spuna cam care este situatia la nivelul partidului.
Ultima conferinta sustinuta la sediul PSD a adus in fata presei nu mai putin de opt persoane, dornice sa isi prezinte programele politice pentru regiunile in care vor candida.
"Vreau sa-i asigur pe clujeni ca lucrurile bune vor merge mai departe si, din pozitia pe care o voi avea in continuare, voi face tot posibilul ca aceste lucruri sa se realizeze.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare (foto), a declarat ieri, din nou, ca nu doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din toamna acestui an, chiar daca a primit numeroase propuneri in acest sens.
"Vreau sa ii felicit pe castigatori.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
Senatorul Alexandru Mazare (foto) ii critica si el pe aliatii pedelisti, pentru ca detin posturile ministeriale cheie, prin care ar putea face sa mearga economia, dar care nu fac nimic in acest sens si cu toate acestea crede ca PSD si PDL trebuie sa guverneze in continuare impreuna.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, duminica, la Piatra Neamt, ca renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, motivand ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlament.
Crin Antonescu a mentionat, la Realitatea TV, ca doreste sa faca o precizare pentru prima si spera pentru ultima oara, legata de faptul ca, sambata, in dezbaterea de la Cluj-Napoca, a aparut un episod, pe care nu l-a marcat ca atare in discutia cu Traian Basescu si pe care nu l-ar fi deschis niciodata daca nu ar fi avut o prelungire in presa si in comentarii.
"E un Congres in care se acrediteaza ideea ca eu as fi favorit la Presedintie, ba chiar ca, cu exotica exceptie si binevenita exceptie a domnului Catarama, nu as avea contracandidat, dar e posibil sa nu candidez nici eu. ... Am apucat asa sa o spun pe fuga.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Sa va zic direct, pentru mine, de ceva timp, subiectul Geoana nu mai exista. ... cum sa facem sa castige, sa nu greseasca, sa nu mearga la Vantu, sa nu greseasca la dezbateri.
- Au trecut 12 ani de cand am votat, desi nu eram membru de partid, PSD, crezand ca un guvern al PSD va face bine Romaniei, si cred ca am votat bine in 2000 - In 2001 am primit propunerea de a ma alatura unui guvern care cred ca a facut bine Romaniei - Am fost presedintele organizatiei de tineret a PSD - In urma cu doi ani mi-ati incredintat un mandat extrem de greu - Vreau sa fiu liderul dvs care sa va spuna cum castigam alegerile, nu de ce le-am pierdut - Pentru mine, o functie administrativa e mai putin importanta decat calitatea mea de membru al PSD - Sunt convins ca putem castiga impreuna, sunt convins ca o sa fie greu la guvernare, sunt convins ca putem reconstrui Romania - Vreau sa va multumesc ca ati dovedit inca o data ca sunteti un partid de oameni seriosi, responsabili - Cred si va multumesc ca decizia de azi de a sustine o persoana care nu e membru al PSD pentru functia de presedinte e decizia buna pentru Romania - Impreuna cu Crin, o sa incercam sa facem tot ce tine de noi sa va dovedim ca ati facut bine avand incredere in noi - Vreau, impreuna, sa sarbatorim victorii, sa nu mai trecem prin infrangeri, prin divizari UPDATE ora 11:45 - Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, sambata, ca nu acorda prea mare importanta scrisorii transmise de catre presedintele Traian Basescu, aratand ca revizuirea Constitutiei nu poate fi tratata printr-o "scrisoare pierduta la ceas de seara" si ca seful statului a vrut sa deturneze atentia.
Iata interceptarile scurse din dosarul DNA, in conditiile in care ancheta trebuia sa fie secreta.
Sigur ca personal nu-mi pasa, si sigur ca pentru ca sa nu-mi pese si sa votez pe n.v. ... nu vreau sa vad, nu vreau sa aud, vreau doar sa merg sa votez in asa fel incat basistii sa fie exterminati. ... Ca sa fac abstractie, adica.
Vreau Tinutul Secuiesc! ... Eu vreau ca prostii precum Csibi Barna sa-si primeasca Tinutul Secuiesc. Sa faca guvern, sa aiba Parlament, sa-si faca moneda lor (sula secuiasca ar fi foarte potrivita!), si sa se separe de statul roman.
Care vrea sa intre la guvernare, unde e cald si bine. ... Ei bine, sa puna mana sa invete! ... Nu vreau sa mai aud de unguri! Nu vreau sa invete limba romana! Nu vreau sa invete istoria si geografia Romaniei! ... Vor sa-si transforne Tinutul Secuiesc intr-un ghetou de cretini?
• Am mai primit invitatii si la alte partide politice, dar aici am venit cu dragoste, nu numai cu masina presedintelui Romaniei, am venit cu sufletul la voi • Poate va asteptati la un discurs in favoarea unui sau altuia dintre candidati, nu pentru asta am venit aici, optiunile mele sunt cunoscute, am venit sa vedem daca in continuare avem puncte comune care sa ne faca parteneri pentru viitor sau nu • Voi fi extrem de cinstit cu voi • Ca sa putem fi parteneri pe viitor vreau sa stiti obiectivele mele:
google-analytics.com